IMG 2

Global Mala 2015

donderdag 24 september 2015 16:21

Global Mala 2015 was een sukses! 18 Yogini's kwamen samen op het Zuiderstrand en doneerden via hun yogabeoefening € 275 voor het goede doel, Stichting Chimding!

De yogales stond in het teken van energie in samenwerking: in een grote kring begonnen we met een opwarming om daarna een aantal Sun Salutations en variaties daarin te doen, zoals de Stoel houding, Krijger houdingen, de plank, de zijwaartse plank en the Goddess. In de yin poses werkten we o.a aan De Sfinx houding en the Seal. Daarna vormden we duo's en oefenden we de supported Warrior, balanshoudingen en de halve ruggendraai. Als afsluiting vonden we steun met elkaar in een kring waarin we de Vliegende Krijger deden, zijwaarts het been optilden die werd gedragen door je naaste yogini en een tenentwist. Zittend in de kring masseerden we elkaars rug en sloten af met Ohm. 

Zoals een yogini na afloop mooi verwoordde:

''Wat was het een heerlijke zomer en wat een geweldige manier om een zondag te beginnen. Ik heb er elke keer enorm van genoten.Vandaag was de laatste strandles en wat voor eentje! Je hebt er echt iets heel bijzonders van gemaakt. Heel mooi. Bedankt. Ik ben nooit zo bezig met dingen in het verschiet en probeer met de dag te leven, maar kijk in dit geval toch uit naar volgend seizoen. Hopelijk tot dan'.

Desiree