Rumma Atvidaberg Zweden

Nieuwe yogavakantie!

Door MZ op donderdag 26 februari 2015 13:17

Samen met yogini Lucia en Anke organiseren we weer een paar heerlijke dagen in de prachtige Zweedse natuur met 's morgens en in de namiddag yogalessen.

We verblijven in Rumma (Atvidaberg), een dorpje op de grens tussen Östergotland en Smaland in het zuidoosten van Rumma. Een landelijke omgeving met meren, oerbos, akkers en imposante rotsen.

Dit is een inspirerende plek voor de yogalessen en meditaties in de buitenlucht. Maar je kunt er ook fietsen, wandelen, zwemmen of lekker luieren bij één van de nabijgelegen meren. Op de locatie worden we hartelijk ontvangen voor een 4/5 daagse (4 nachten) yogavakantie in de sfeervolle cottage. Dit is geen luxe hotel, maar een charmant buitenhuis dat van alle gemakken is voorzien. Er is ruimte voor maximaal 7 deelnemers en een aantal slaapkamers wordt gedeeld. Lucia zal deze dagen weer voor ons koken! Ook is er een barbequeplek op het terrein. 

Datum:

Vertrek op donderdag 23 juli om 14.45 uur van Schiphol (aankomst 16.30 uur in Linköping)

Terugreis op maandag 27 juli om 17.07 uur van Linköping (aankomst 18.55 uur op Schiphol)

We reizen met KLM. Daarna is het ca drie kwartier rijden naar het huis. Voor een huurauto wordt gezorgd.

Prijs:

Verblijf inclusief alle maaltijden, thee, koffie en bronwater, vervoer van Linköping naar Rumma en terug, twee keer daags yogalessen: €295. Alcoholische drankjes 's avonds zijn voor eigen kosten.

Ticket:

Vliegtickets zijn niet inbegrepen bij de prijs. Deze kun je zelf boeken via www.klm.com. De prijs van het ticket op dit moment is ca €208.

We hopen van harte dat we dit heerlijke plan opnieuw kunnen realiseren!

Heb je belangstelling voor deze fijne yogavakantie in de natuur? Laat het me weten voor 1 april 2015. Dat kan via mail, telefoon of persoonlijk.