Strand yoga

Door MZ op zaterdag 05 april 2014 16:59

ZOMERACTIE: KNIP DE COUPON UIT DE YOGALADDER VOOR KORTING! StrandYogales geen € 10 maar € 7,50

ZON, ZEE, ZAND... en Yoga! Zondag 4 mei zijn de yogalessen weer begonnen op het strand! Op het prachtige Zuiderstrand bij strandslag 11 ter hoogte van Strandpaviljoen ZUID rollen we van 10 tot 11.15 uur ons matje uit voor een heerlijke les aan zee!

Een yogales aan het strand heeft een hele andere sfeer en dimentie. Voel het zand tussen je tenen kriebelen, ruik de zee, hoor de vogels en doe nieuwe energie op..Je begint je dag met het opsnuiven van prana, fijnstoffelijke energie. Je bent op één van de mooiste plekjes van Den Haag. Mocht het halverwege de les gaan regenen dan zijn we welkom in het Paviljoen. Na afloop kan je en duik nemen of nagenieten op het terras. Je hoeft je niet aan te melden en je betaalt per les en contant. Graag gepast betalen. De lessen gaan altijd door, behalve bij hevige regen/onweer. We zijn op het strand voor yogalessen van mei t/m eind september.

Locatie: Zuiderstrand, strandslag 11 bij Strandpaviljoen ZUID. Wieringsestraat, Wieringerpad in Duindorp. Vlakbij rotonde tramlijn 12.

Prijs: € 10

Tijd: 10.00-11.15 uur