Rumma Zweden workshop

Nieuw! yogavakantie in Zweden!

Door MZ op vrijdag 11 december 2015 16:33

Yogaplek organiseert in samenwerking met Lucia en Anke voor het derde jaar een yoga vakantie in Zweden!

We verblijven op een prachtige plek, te weten: Rumma, Atvidaberg. Er is volop ruimte voor yogalessen en meditaties buiten, zwemgelegenheid in nabijgelegen meren, wandel- en rustmomenten. In de prachtige omgeving worden we hartelijk ontvangen voor een 4/5 daagse (4 nachten) yoga vakantie in de sfeervolle cottage. Er is ruimte voor maximaal 7 deelnemers. Het huis is geen luxe hotel, maar kenmerkt zich juist door Zweedse gezelligheid en authenticiteit. De slaapkamers worden gedeeld. We koken en eten gezamelijk aan de grote houten tafel buiten. Als je dieetwensen hebt, geef dit gerust aan! Ook is er een barbeque plek op het terrein.

Vertrek op donderdag 21 juli om 15.05 uur van Schiphol (aankomst 16.45 in Linköping)

Terugreis op maandag 25 juli om 17.15 van Linköping (aankomst 19.05 uur op Schiphol)

We reizen met KLM van Schiphol naar Linkoping. Daarna is het ca.drie kwartier rijden naar het huis, dus naar Zweedse begrippen super dichtbij. Voor een huurauro wordt gezorgd.

De kosten: vervoer van Linköping naar Rumma vice versa, twee keer daags yogalessen en meditaties, verblijf, maaltijden (ontbijtbuffet, lunch en diner) en drankjes zoals koffie, thee en bronwater, een inspirerende workshop: €350

We hopen van harte dat we dit heerlijke plan opnieuw kunnen realiseren!

Mocht je belangstelling hebben, laat het ons zo gauw mogelijk weten.

'hej da'- tot ziens!