Global Mala

Zondag 20 september komen er weer vele yogi's bij elkaar om samen Global Mala te vieren! Yogaplek doet weer mee, op het Zuiderstrand bij afslag 11, van 10.00-11.15 uur. Deze les staat geheel in het teken van krachten bundelen en energie genereren en aandacht voor de global warming. De les die op donatie basis wordt gegeven, is voor een ieder toegankelijk. Doe je ook mee voor het Goede Doel? Ons goede doel dit jaar is: Because We Carry

Because We Carry

gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen. Om onze hulp zo relevant en efficiënt mogelijk te laten zijn, bepalen we ter plekke waar het meeste behoefte aan is. Voor ons handen-uit-de-mouwen-werk hebben we goedkeuring van de UNHCR en we werken dagelijks intensief samen met andere hulporganisaties, zoals o.a. Movement On The Ground en The Giving Food Truck.

De teams van vrijwilligers zorgen voor hun eigen sponsoring; elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht.

Helpen door geld te doneren!

Elke euro telt en wordt rechtstreeks op het eiland uitgegeven.

Eindbedrag: €2000! Veel dank aan alle yogi's!